Składniki:

  • 1 puszka białej fasoli (może być czerwona) lub 250 g fasoli ugotowanej (fasole namaczamy na kilka godzin przed gotowaniem, a najlepiej 1 dzień)
  • 1 duża cebula (czerwona lub biła w zależności jakiej fasoli używamy)
  • sól i pieprz
  • odrobina oleju łyżka lub dwie

Przygotowanie:

  • Fasolę gotujemy lub odcedzamy. Cebulę kroimy lub blendujemy, wrzucamy na patelnie i doprawiamy pieprzem i solą.
  • Smażymy na patelni, mieszając przez ok. 10 minut, aż cebula się zrumieni.
  • Następnie dodajemy do fasoli i mieszamy (możemy zblendować, ale wtedy bedzię w formie gładkiej pasty).

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *